Jorgan

2,800.00 L3,900.00 L

Product description

Jorgani është zgjidhja perfekte gjatë gjithë sezonit! Jorgani ynë ofron komoditet gjatë gjithë vitit, duke i shtuar komoditet luksi. Funksionon shkëlqyeshëm si një jorgan dimri duke ju ngrohur në netët më të ftohta dhe gjatë stinëve të ngrohta. Zgjidhja më e mirë për të gjitha nevojat tuaja të shtratit!